K3 zit met echte beelden én bolle buik van zwangere Hanne in nieuwe ‘Just Dance’-game

0

De nieuwste versie van videospel ‘Just Dance’ pakt binnenkort uit met ‘Vleugels’ van K3. Fans kunnen zo de exacte danspasjes van de nieuwe single oefenen, en bovendien ook voor het eerst met echte beelden van Marthe, Julia en Hanne zelf.

“Afgelopen jaar was ‘Waterval’ van K3 het meest gespeelde nummer van ‘Just Dance 2022′ in de Benelux”, laat gamebedrijf Ubisoft weten. “Door dit overweldigend succes slaan Studio 100 en Ubisoft opnieuw de handen in elkaar voor de editie van dit jaar.”

In de vorige versie dans je samen met geanimeerde avatars, maar deze keer gebruikt het spel echte opnames van Marthe, Julia en Hanne. Die laatste is bovendien zwanger, waardoor je ook in de game haar bolle buikje zal zien. “De track werd bovendien opgenomen in de prachtige spiegelzaal in het Koninklijk Paleis te Antwerpen, waardoor je wordt ondergedompeld in een extra feestelijke en levensechte omgeving”, klinkt het nog.

Het nummer ‘Vleugels’ gaat over kinderen die grote hindernissen moeten overwinnen en daardoor enorm moedig zijn. De single is in een maand tijd al meer dan 670.000 keer beluisterd op YouTube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *