Marco Borsato deelt trots voor Leontine Ruiters

Het succes van Leontine Ruiters’ nieuwe podcast Lon & Leo blijft niet onopgemerkt.

Slechts een week na de lancering heeft de podcast de top bereikt op Spotify.

Marco Borsato, haar ex-partner, deelde op zijn Instagram Stories een screenshot van de Spotify Podcast-hitlijst, waarin de podcast op de eerste plaats staat. Hij feliciteerde Leontine met het succes en deelde zelfs een link naar de tweede aflevering van de podcast.

Bibs

Op de screenshot is te zien dat Marco op dat moment aan het luisteren was met de Airpods van ‘Bibs’. Wie Bibs precies is, dat is onbekend.

Datingapps

In de debuutaflevering van Lon & Leo, deelt Leontine eerlijk dat ze na haar scheiding van Marco worstelde met de gedachte om haar leven met iemand anders te delen. Hoewel ze na Marco meerdere afspraakjes heeft gehad, heeft ze nooit een datingapp gebruikt. ‘Dat is ook niet iets wat je meteen doet na een scheiding’, benadrukt ze in haar podcast.

Klaar voor nieuwe liefde

Leontine merkt echter dat ze klaar is voor een nieuwe relatie. Na haar verhuizing vorig jaar heeft ze hard aan zichzelf gewerkt. ‘Het begint steeds meer te voelen alsof, als er iemand op mijn pad komt, het mooi zou zijn.’ Maar Leontine ziet het ook niet als een probleem als ze voorlopig nog alleen blijft. ‘Ik geloof wel een beetje in het lot.’ Als de juiste persoon echter voor haar staat, staat ze er zeker voor open.

Scheiding

Lon Leontine Ruiters en Marco Borsato zetten in 2020 een punt achter hun huwelijk. Sindsdien heeft Leontine geen langdurige relaties meer gehad.