Robert F. heeft altijd van country- en popmuziek gehouden en zong de liedjes met passie mee, zonder ooit te denken dat hij ooit zelf op het podium zou staan.
Geboren in Vorarlberg, verhuisde hij 30 jaar geleden naar Stiermarken. Na vele jaren als kleermaker te hebben gewerkt, richtte hij zijn eigen bedrijf op als expediteur. In de vrachtwagen leerde hij de wegen van Europa en het leven en de muziek van vele vrachtwagenchauffeurs kennen. Zelfs toen organiseerde en modereerde hij grote vrachtwagenevenementen.
Toen hij om gezondheidsredenen het vrachtbedrijf moest opgeven na een operatie, bleef hij de vrachtwagen trouw en werkt hij al enkele jaren als servicechauffeur bij een Stiermarks bedrijf.
In 2015 ontmoette hij zangeres en muziekmanager Christa Fartek. Vandaag zijn de twee niet alleen privé met elkaar verbonden, maar ze bracht hem ook op het podium. Eerst deed hij podiumervaring op als achtergrondzanger bij hun concerten. Zingen bracht hem grote vreugde en het publiek was geboeid door zijn stem en persoonlijkheid.
Christa Fartek herkende zijn artistieke talent en heeft nu een authentiek lied voor hem gecomponeerd en geschreven dat het publiek meeneemt naar waar Robert F. thuis is naast muziek: naar de “straten van de nacht”.

2018 ” Lieb mich zärtlich “
2018 ” Straßen der Nacht “
2019 ” Nimm dir Zeit “
2020 ” An Truck zu foahr’n “
2021 ” Behalt dein Lächeln “
2021 ” My blue eyed country Girl “
2022 ” One Night ” Duett mit CHRISTA FARTEK
2022 ” Weit war der Weg ( Albuquerque )

Van de single is er nog geen videoclip van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://corwinkels.nl/?feed=rss2RSS
info@corwinkels.nl
https://www.instagram.com/musicpowerradio/Instagram