GUUS MEEUWIS – WAT IK OOK GA DOEN

Sinds 2006 staat Guus Meeuwis ieder jaar met zijn Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Hoewel de reeks iedere keer weer een succes blijkt te zijn, kondigde de zanger begin vorig jaar aan dat de concerten van 2024 de allerlaatste zullen zijn. Meeuwis wil ruimte maken voor andere ideeën en is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. Ondanks het naderende ‘einde’ gaat Meeuwis er alles aan doen om de laatste reeks onvergetelijk te maken. Zo krijgt hij hulp van diverse collega-artiesten als Diggy Dex, Racoon, Peter Koelewijn, Kraantje Pappie, Danny Vera, Acda en De Munnik, Joshua Nolet, Nielson en FLEMMING. Met laatste van dit rijtje heeft Meeuwis ook nog eens zijn nieuwe single Wat Ik Ook Ga Doen geschreven. ‘Dit nummer is een rammer, zoals FLEMMING – en mijn zoons trouwens ook zeggen, haha! Ik verheug me er nu al ongelooflijk op om die straks tijdens Groots te zingen en te spelen’, aldus een enthousiaste Meeuwis.