SIMON KEIZER – IK ZEG HET TE WEINIG

Precies een jaar geleden werd het tijdperk Nick & Simon met een reeks afscheidsconcerten afgesloten in Ahoy Rotterdam. Hoewel Nick Schilder na de stop van het populaire duo al vrij snel doorknalde met een solocarrière, nam Simon Keizer juist even de tijd om het wat rustiger aan te doen. Terwijl zijn ex-collega op eigen houtje hits scoorde, werkte Keizer in stilte aan nieuwe liedjes. De single Ik Zeg Het Te Weinig is het eerste wat van die lading uitgebracht wordt. Volgens Keizer gaat het nummer over vriendschap. Hij vindt namelijk dat we te weinig tegen elkaar zeggen wat we voor elkaar betekenen. Iets wat hij volgens zichzelf ook vaker tegen zijn eigen vrienden mag zeggen. Het is overigens niet de eerste keer dat de Volendammer solo materiaal uitbrengt. In 2016 lanceerde hij al het project Ik & Simon dat bestond uit een mini-album, een boek en een theatertour.