Als country zangeres is Gina Jones bekend all over the world. Haar doel om bij een wat breder publiek bekend te worden en daarom heeft Gina samen met haar muziek promotor Geert Hakze een plan samengesteld die het gestelde doel na gaat streven.

Begin dit jaar liet Gina van zich horen met “Catch me” een nummer die wereldwijd veel Airplay en aandacht heeft gehad en haar zeker extra fans heeft opgeleverd. Die fans kunnen nu hun hart ophalen want haar volgende song “My Next Ex” is verschenen en heeft echt alles in zich om te scoren op de diverse zenders waar ook ter wereld. Ook in Nederland heeft ze veel Airplay gekregen en dat heeft ertoe bijgedragen dat Gina Jones nog dit jaar naar Nederland komt voor optredens en promotie van haar cd. In het najaar is het plan en dat is ook de tijd dat haar EP zal verschijnen. Kortom Gina Jones een naam die we zeker veel zullen horen de komende jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://corwinkels.nl/?feed=rss2RSS
info@corwinkels.nl
https://www.instagram.com/musicpowerradio/Instagram