TINO MARTIN: ‘MIJN WERELD STORT IN BIJ HET ZIEN VAN KRITIEK NA OPTREDENS’

0

Met enige regelmaat verschijnen er video’s van Tino Martin online waarop de zanger soms behoorlijk uit de bocht vliegt. Tijdens zijn bezoek aan talkshow HLF8 bespreekt Tino wat deze beelden en de daarbij behorende kritiek nu echt met hem doen. 

Kar stront 

Steeds vaker duiken er video’s op waarop Tino Martin niet zuiver zingt. Hélène Hendriks van het programma HLF8 gaat hierover met de zanger in gesprek. ‘Een topsporter is ook niet altijd goed in zijn wedstrijd. Kijk maar naar de voetballers, soms is het even helemaal niks. Heb jij ook weleens, 95 procent van de tijd is het loepzuiver, maar 5 procent knettervals’, stelt Hélène. ‘Hoe ga je daar mee om, want dan krijg je best wel veel kritiek, wat doet dat met jou?’ Vervolgt Hendriks haar vraag. Tino zegt hierover het volgende: ‘Weetje, ik doe bijna 250 shows per jaar. We hebben allemaal weleens een wat mindere dag toch? Tegenwoordig is er altijd wel een filmpje van en dan ben je een of twee dagen de lul en krijg je een hele kar stront over je heen.’ 

Wereld stort in

Alle kritiek raakt de zanger enorm. ‘Ik denk dan echt: de hele wereld stort in. Maar dan na twee dagen gaat de zon weer schijnen en pak je de draad weer op.’ ‘Het is niet leuk, maar ja, alles gaat door. De zalen zitten vol en de muziek wordt goed beluisterd en dat is belangrijk.’

Het is altijd een gevecht 

Niet alleen Tino, maar ook Jack van Gelder was te gast in de uitzending bij Hélène Hendriks. Jack vraagt zich af of Tino wel de goede mensen om zich heen heeft en over genoeg zelfdiscipline beschikt. ‘Maar heb je genoeg discipline voor jezelf? Heb je mensen die je erop wijzen van: even niet gewoon? Want dat lijkt me je achilleshiel.’ Tino verklaart: ‘het is altijd een gevecht natuurlijk. Dat is ook zwaar. Maar we doen natuurlijk ook zoveel in een jaar.’ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://corwinkels.nl/?feed=rss2RSS
info@corwinkels.nl
https://www.instagram.com/musicpowerradio/Instagram