PATRICK DAMIAN – HET IS TERRASJESWEER

Voor iemand die nog niet zo heel lang actief is in de entertainmentwereld, mag Patrick Damian niet klagen over de reacties die zijn in december 2022 gelanceerde debuutsingle heeft opgeleverd. Onlangs besprak hij met collega-zanger Angelino Heesbeen dat hij plannen had voor een opvolger en eigenlijk iemand zocht die voor hem een passende tekst kon schrijven. Angelino gaf aan dat misschien Alie Bakker wel iets voor hem kon betekenen. Patrick volgde dat advies op en vrij snel na het contact met Alie kreeg hij al een drietal demo’s in z’n mailbox. Meteen de eerste die hij beluisterde, ‘Het is terrasjesweer’ voldeed exact aan zijn wensen.

Patrick: ’Alles wat mij te binnenschiet als ik aan terrasjesweer denk, is verweven in de tekst. De melodielijn klonk al redelijk gezellig en daar heeft producer Manfred Jongenelis nog een schepje bovenop gegooid. Door de toevoeging van de juiste instrumenten klinkt het lied zomers en brengt gezeligheid met zich mee. De lancering van de single komt bovendien op het juiste moment. De komende week schijnt het prachtig terrasjesweer te worden, dus heb ik niets te klagen.’

‘Het is terrasjesweer’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 24 mei 2023 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De beelden van de clip, geschoten door Appie Hofstede, zijn spoedig te bewonderen op Youtube.