Mart Hoogkamer last rustpauze in op doktersadvies

Mart Hoogkamer moet op doktersadvies rust nemen. Dat laat zijn management dinsdag weten via een persverklaring. De agenda van de Nederlandse zanger is tot 1 juli leeggehaald. „De lichamelijke gesteldheid van Mart verplicht ons deze beslissing nu te nemen”, valt te lezen in de verklaring.

„Naar aanleiding van het bloedonderzoek dat nu loopt is nog niet de definitieve diagnose te stellen”, aldus zijn management. De 25-jarige artiest zal de komende weken ook niet beschikbaar zijn om commentaar te geven.

In Instagramstory zegt Hoogkamer dat hij zijn grenzen is „overgegaan.” „De aankomende weken wil ik eerst tot rust komen en een nieuwe balans vinden tussen mijn passie muziek en mijn eigen energieniveau.” Om die reden last de zanger „bewust een tijdelijke werk- en mediapauze” in.

„Het spijt me dat ik de fans teleur moet stellen evenals de organisatoren die mij geboekt hebben”, laat Hoogkamer weten. „Ik hoop op ieders begrip en kijk er naar uit om later dit jaar weer samen met al mijn fans een nieuwe fase in te gaan.”

https://corwinkels.nl/?feed=rss2RSS
info@corwinkels.nl
https://www.instagram.com/musicpowerradio/Instagram