De Jeugd van Tegenwoordig dit najaar in AFAS Live en Ahoy

De Jeugd van Tegenwoordig gaat dit najaar touren door Nederland en België. Dat heeft de Nederlandse rapformatie dinsdagochtend bekendgemaakt. Op 28 oktober staan de artiesten voor het eerst in hun carrière in Rotterdam Ahoy.

Op zaterdag 4 november is De Jeugd van Tegenwoordig te zien in AFAS Live in Amsterdam. Ook in Tilburg, Groningen, Antwerpen en Brussel worden shows gegeven. “Koop allemaal aub een kaartje, anders kunnen we de outfits niet betalen”, aldus de artiesten in een persverklaring.

De Jeugd van Tegenwoordig bestaat uit Vjèze Fur (Freddy Tratlehner), Wiwa (Olivier Locadia) en Faberyayo (Pepijn Lanen). De rapformatie bracht eerder deze maand sinds vijf jaar weer een nieuwe plaat uit, getiteld Ze Is Pas Net Begonnen (Werkstage / Leerstage).

Kaarten voor de tour zijn vanaf donderdag te koop.

ANP/RTL Boulevard