Mart Hoogkamer wil geen zangcarrière voor vriendin

Mart Hoogkamer zijn vriendin heeft een geweldige zangstem, maar hij staat niet te popelen dat zij een carrière op het podium kiest. 

Mart Hoogkamer staat bekend om zijn indrukwekkende zangtalent, maar hij is niet de enige in huis met een gouden keel.

Zijn vriendin Jennifer van Ooijen kan ook een aardig deuntje zingen.

Niet verstandig 

In een interview met Shownieuws deelde Jennifer haar gedachten over de mogelijkheid om in de voetsporen van haar vriend te treden. Hoewel ze zeker over zangtalent beschikt, is Jennifer resoluut: ‘Ik denk niet dat het verstandig is om samen een zangcarrière na te streven. Laat Mart maar zingen en ik doe thuis mijn ding wel.’

Te jaloers

Mart heeft ook een mening over Jennifer als potentieel als zangeres. ‘Jennifer kan zeker zingen, maar ik wil niet dat ze zingt. Ik kan niet omgaan met de aandacht die ze dan krijgt. Daar ben ik te jaloers voor.’

Zingen was mijn passie

Jennifer voegt eraan toe: ‘Zingen was vroeger wel mijn passie, maar mijn leven heeft een andere wending genomen. Ik ben in een andere richting gegroeid en heb het zingen achter me gelaten.’ Toch sluit Mart een duet tijdens een concert niet uit. ‘Maar ze mag niet dansen als Shakira.’ Jennifer zou het ook leuk vinden om samen een liedje te zingen, vooral als ze samen een kind zouden hebben. ‘Het zou geweldig zijn om voor ons kindje een liedje te zingen.’