Suzan en Freek delen romantisch kiekje van bruiloft Kalvijn en Nina

Suzan (31) en Freek (31) hebben er een bijzonder romantisch weekend op zitten. Het muzikale duo was te gast op het sprookjeshuwelijk van influencers Kelvin Boerma (27) en Nina Warink (27). Op Instagram delen Suzan en Freek een feestelijke foto van de zonovergoten dag.

“Heerlijk weekend gehad in Italië op de prachtige bruiloft van lieve vrienden”

Kelvin en Nina gaven elkaar niet op de minste plek het jawoord: hun bruiloft vond plaats in de Italiaanse regio Umbrië. Maandag deelde het pasgetrouwde stel de eerste foto van hun bruiloft en blijkbaar waren er ook wat bekende gezichten onder hun gasten, zoals Suzan en Freek. 

De eerste foto’s van Kelvin en Nina:

Op Instagram delen Suzan en Freek een kiekje in feestkleding met daarbij de tekst: ‘Heerlijk weekend gehad in Italië op de prachtige bruiloft van lieve vrienden @ninawarink & @kalvijn.’ Ze sluiten hun bericht af met een hartje en een bord spaghetti, wat waarschijnlijk betekent dat ze erg genoten hebben van de bruiloft én het lekkere eten.