Maan deelt verliefd kiekje met Karel Gerlach vanuit Londen

Het is de afgelopen tijd stil geweest vanuit Maan (27), op de recente release van haar nieuwe single ‘Paranoia’ en de aankondiging van haar tour door Nederland en België na. Maar hoe is het privé met de zangeres? Daar deelt ze nu een update over op Instagram.

“Moulin Rouge & many more”

Fans maakten zich begin dit jaar zorgen om Maan, die ‘al’ wekenlang niks van zich had laten horen en bekendmaakte de hele zomer geen optredens te geven. Begin maart doorbrak ze de stilte door te delen dat ze aan een nieuw album werkt. Een maand later bracht ze haar nieuwe single ‘Paranoia’ uit. Op werkgebied begint de molen dus weer te draaien, maar wat klopt er van de geruchten over de relatieperikelen met vriendlief Karel van Goldband? 

De twee zijn in elk geval nog samen en genieten van een trip in Londen, zo blijkt uit Maans kiekjes. Het stel staat zoenend bij de Tower Bridge en Maan trok een rood korset uit de kast voor hun bezoek aan Moulin Rouge! The Musical in het Piccadilly Theatre. ‘Moulin Rouge & many more‘, pent Maan bij de fotoreeks.